Valokuvaus

Laura Pensasmäki Photography

Kuvaan tunteita, tarinoita, lämpöä ja rakkautta. Haluan toteuttaa unelmia, joista riittää iloa vuosikausiksi eteenpäin. Rakastan luonnonvaloa, liikettä, yksityiskohtia ja rohkeasti uuden kokeilua. Kuvaan niin kuluttajille, kuin yrityksille ja olen mielelläni osa uusia tarinoita - olisinko minä uusi kuvaajanne?

palvelut & hinnasto

Laura Pensasmäki Photography

Löydät alta tarjoamiani kuvauspalveluita hinnastoineen. Tutustu myös kauneuspalveluihin (joita voi yhdistää kuvauspaketteihin).

Usein kysyttyä

Tyylini kuvaajana

Ihannoin luonnonvaloa, en pelkää liikettä, rakastan lähikuvia yksityiskohtineen ja haastan mielelläni vähän kuvattavaakin. Pyrin taltioimaan kuviini tunnetta, hempeyttä ja vähän sitä rosoisuuttakin. Haluan tuottaa laadukasta sisältöä kertoen tarinaa. Editoin kuvani aina tarkasti, lähtökohtaisesti suurin osa kuvistani on aina väreissä, mutta toki mustavalkoisissa kuvissa on oma tunnelmansa ja joskus kuva toimii paremmin niin. Koen kuvaustyylini olevan uusi tuulahdus alalle ja kuulen mielelläni, jos se puhuttelee sinuakin!

Rakastan boheemia tyyliä, muotia ja kauneutta ja olen mielelläni kuvaaja, joka auttaa sinua toteuttamaan "Pinterest" -tyyliset unelmiesi kuvaukset. Tutustu lisää palveluihimme, tarjoan (niin kuluttajille, kuin yrityksille) kokonaisvaltaisesti paketteja stailatuista kuvauksista, joihin sisältyy kuvauksen suunnittelu, meikki & kampaus, sekä stailaus.

Mitä kuvaus sisältää?

Kuvauspakettini sisältävät aina kuvauksen ja korkealaatuisia kuvia digitaalisessa muodossa nettigallerian kautta toimitettuna. Kuvauspaketeissa on kerrottu montako kuvaa kuvaukseen sisältyy + kuvia on mahdollisuus ostaa aina lisää.

Tutustu kotisivuillamme kuvauspaketteihin ja niiden sisältöön, esim. dokumentaarisessa hääkuvauksessa kuvauspakettiin sisältyy aina tapaaminen kasvotusten, sekä testikuvaus - saat siis kaksi kuvausta samassa paketissa. Saat aina selkeän sopimuksen luettavaksi ennen lopullista varauksen tekoa, sekä autan ja neuvon mielelläni, jos jokin askarruttaa.

Käsitelläänkö kaikki kuvat?

Kyllä! Jokainen kuva editoidaan huolella kuvaajan näkemyksen ja tyylin mukaisesti. Valmiit kuvat toimitetaan JPG-muodossa salasanasuojatussa nettigalleriassa.

Mikä on toimialueesi?

Kuvaan mielelläni ympäri Suomen, sekä tarvittaessa myös ulkomailla. Pääsääntöisesti toimin pääkaupunkiseudun ja uudenmaan alueella, mutta liikun mielelläni pidemmällekin.

Pidemmälle liikuttaessa hintaan lisätään kilometrikorvaukset 0,50€/km, pyydä tarjousta sähköpostitse info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Varausmaksu/loppulasku?

Varausmaksu vähennetään aina kuvauksen loppulaskusta.

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS/ HÄÄPOTRETIT
Varausmaksu on 200€ ja varaus astuu voimaan varausmaksun maksettuasi. Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Varausmaksu vähennetään kuvauksen loppulaskusta. Häävarausta tehdessäsi pääset lukemaan tarkasti muut maksu- ja sopimusehdot ennen lopullisen sopimuksen tekemistä.

MUUT KUVAUKSET
Varausmaksu on 100€ ja varaus astuu voimaan varausmaksun maksettuasi. Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Varausmaksu vähennetään kuvauksen loppulaskusta. Loppulasku maksetaan ennen kuvauspäivää tai kuvauspäivän yhteydessä maksupäätteen kautta yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Koko summan voi maksaa myös kerralla varauksen yhteydessä.

YRITYSKUVAUS
Kysy lisää sähköpostitse info@lyreilia.fi!

Peruutus

HÄÄKUVAUKSET
Sopimuksessa tarkemmat peruutustiedot - asiakas pääsee tutustumaan näihin ennen lopullista varausta. Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa.

MUUT KUVAUKSET
Peruutukset ja siirto-ilmoitukset vähintään 24h ennen kuvausta. Myöhässä ilmoitetuista peruutuksesta, siirrosta (tai ajan käyttämättä jättämisestä) veloitan 50% sovitun palvelun hinnasta, sillä olisin voinut tarjota ajan mahdollisesti toiselle asiakkaalle.

Elämässä toki sattuu ja tapahtuu, jolloin kuvausta saatetaan joutua siirtämään viime hetkellä (esim. sairastapaus). Olethan heti yhteydessä jos sovittua kuvausta pitää uudelleenaikatauluttaa. Tällaisissa tilanteissa pyrin omalta osaltani tekemään kaikkeni, jotta löydämme teille mahdollisimman pian uuden ajan - kuvaus sovitaan lähtökohtaisesti lähelle alkuperäistä kuvauspäivää omien aikataulujeni mukaan ja tällöin siirrän mielelläni myös varausmaksun uudelle päivälle. Jos asiakas päätyy perumaan sopimuksen, ei varausmaksua palauteta.

PERUUTUS KUVAAJAN PUOLELTA
Lyreilia Oy/Laura Pensasmäki Photography pidättää oikeuden sopimuspurkuun force majeure tilanteen kohdatessa.

Mitkä ovat oikeuteni kuvien suhteen?

Laura Pensasmäki Photography säilyttää tekijänoikeudet ottamiinsa kuviin, mutta asiakkaanani saat vapaat teettämisoikeudet kuville, kuvia/kuvagallerian linkkiä saa jakaa vapaasti ystäville ja perheelle, sekä saat julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien yhteydessä tulee aina mainita kuvaaja: Laura Pensasmäki Photography.

Kuviin ei saa lisätä omia filttereitä, rajata kuvia, eikä muokata niitä enempää. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty, eikä niitä tule luovuttaa ilman lupaani kolmansille osapuolille.

Kysy heti lisäinfoa, jos jokin asia askarruttaa! Yrityskuvauksissa käyttöoikeudet sopimuskohtaisesti.

Tulevatko kuvat sivuillesi?

Pidätän oikeuden käyttää kuvia omassa markkinoinnissani, jotta uudet asiakkaani näkevät työni jälkeä mahdollisimman paljon. Keskustelen kuitenkin aina asiakkaideni kanssa heidän toiveistaan sen suhteen, että mikä heidän ajatuksensa on kuvien käytöstä julkisesti. Älä epäröi kysyä, jos asia vaivaa.

Miten varaamme sinut kuvaajaksemme?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi! Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Yhteydenotot: info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrittäjä Lyreilian takana

Laura Pensasmäki

Tutustu lisää Lyreilian Laura Pensasmäen toimintaan niin valokuvaajana, mediavelhona, kuin hää- & kauneusalan yrittäjänä. Tiesitkö, että Lyreilia on aloittanut toimintansa jo vuonna 2012 pienenä kauneusalan yrityksenä?

Lue lisää!