MEISTÄ


Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspistettä pyörittävät Laura Pensasmäki & Nelli Ruhanen. Nelli toimii kampaajana kymmenen vuoden kokemuksella ja Laura työskentelee kahdeksatta vuotta kauneusalalla toimien ripsiteknikkona ja meikkaajana.

KAKSI NAISTA, YKSI SUUNTA

Sen piti olla ihan tavallinen helmikuinen tiistai vuonna 2019. Laura Pensasmäki oli juuri avannut kivijalkaliike Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen Mannerheimintielle Helsinkiin, johon hän etsi itselleen työpariksi kampaajaa. Nelli Ruhanen oli tulossa juttelemaan paikasta ja astuessaan Lyreiliaan ei hän osannut aavistaakaan millaisen oven hän oli juuri tullut avanneeksi.

Naisille kävi nopeasti ilmi tapaamisen yhteydessä, että heillä oli hyvin samanlainen ajattelutapa työnteosta, yrittäjyydestä ja unelmien jahtaamisesta. Keskustelu sai yllättäen uuden suunnaan, kun Nelli alkoi avaamaan omia pitkäaikaisia haaveitaan häämaailmaan liittyen, jolloin kävi ilmi, että Mannerheimintielle olikin kokoontunut kaksi totaalista häähullua. Ei mennyt kauaakaan, kun naiset jo työskentelivätkin yhdessä Lyreiliassa ja toteuttivat unelmiaan, joista oli tullut yhteisiä tavotteita.

UNELMISTA TODEKSI

Työtoveruus muuttui nopeasti ystävyydeksi ja unelmista tuli nopeasti tavoitteita, sekä lopulta totta. Naiset löivät hynttyyt yhteen kampaus- ja meikkauspalveluiden osalta ja Lyreilian tehotiimi myikin nopeasti mm. vuoden 2020 hääsesongin loppuun. Vuosi 2019 toi mukanaan upeita mahdollisuuksia, uusia tuttavuuksia ja erittäin paljon uusia ideoita.

Laura ja Nelli uurastivat myös Lyreilian pyörittämisen ohella puolen vuoden ajan salassa hääideoitaan ja lopputuloksena oli LYYLI - Bridal & Wedding -häämedia, joka lanseerattiin syyskuussa 2019. Samaan aikaan julkaistiin myös Jotain uutta -hääpodcast, jossa naiset pääsevät ääneen häämaailman koukeroihin liittyen.

NELLI RUHANEN

Nelli, ikiliikkuja, joka elää ruuhkavuosia - lenkkipolut ovat vaihtuneet työmatkakävelyyn, sekä kuntosali Prisman kauppakassien kantamiseen.

Työnkuva Lyreiliassa: Kampaamopalvelut/kampaus spesialisti.

LAURA PENSASMÄKI

Laura, itsensä edelleen "stadilaiseksi" mieltävä kofeiinin suurkuluttaja, vaikka asuinpaikka on jo hetken ollut Kehä 3:n ulkopuolella...

Työnkuva Lyreiliassa: Ripsienpidennykset ja -kestotaivutukset, sekä meikkaukset.