Kauneus

Kauneuspalvelumme sinulle

Lyreilia tarjoaa meikkaus, kampaus ja stailauspalveluita, sekä mahdollisuuden yhdistää kauneus- ja valokuvauspalveluita samaan pakettiin, jolloin kaikki palvelut varmistuvat helposti yhdestä paikasta. Tutustu tarjontaamme ja aloitetaan suunnittelu yhdessä - räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti.

Kauneuden äärellä

Kiharoita ja kampauksia


“Kuvaukseen ja/tai juhlahetkeen on ihanaa yhdistää kampaus tai upeat kiharat. Toteutetaan kampaus toiveidesi mukaisesti tai jätä ideoiminen meidän huoleksi.”

01 / 03

Usein kysyttyä

Hääehostus 2020/2021

Olemme loppuunmyyneet lokakuuhun 2020 saakka häälauantait hääehostuksien osalta, mutta kysy ihmeessä tarjousta muille päiville! Tällä hetkellä emme ota varauksia vuodelle 2021 hääehostuksiin, koronaepidemian myötä vuoden 2020 hääsesonki muuttui rajusti ja siirtyneiden häiden ja uudelleenaikatauluttamisen vuoksi hoidamme kuluvan sesongin ensin. Infoamme syksyllä lisää vuoden 2021 varausmahdollisuuksista.

Kuvausehostus

Tarjoamme kuluttajille omien kuvauspalveluidemme yhteyteen nopeita kuvausehostuksia. Pyydä lisätietoa sähköpostitse info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Kevyt kuvausmeikki +40,00€
Kiharat/pikakampaus +40,00€
Kuvausehostus & kiharat/pikakampaus +70,00€

Hinnat sis. alv. 24%.

Jos olet kiinnostunut näyttävämmästä kuvausmeikistä tai -kampauksesta, niin pyydä tähän tarjousta! Tarjoamme morsiamille (ja sulhasille) meidän toteuttamiin potrettikuvauksiin tarkoitettua kuvausmeikkiä ja -kampausta pakettina, jos potretit halutaan ottaa erikseen jonain muuna päivänä kuin hääsesongin viikonloppuina. Tutustu alta myös stailauspalveluihimme.

Meikkauspalvelut

Tarjoamme meikkauspalveluita nopeista ehostuksista kokonaisvaltaisiin juhlameikkeihin. Asiakkaan tulee kokea olonsa omaksi meikissä ja tästä syystä keskustelemme aina tarkasti halutusta lopputuloksesta, sekä asiakkaan toiveista. Omaamme kokemusta niin nopeatempoisista hääaamuista, kuin juhla-, arki- ja kuvausmeikeistä. Tutustu töihimme kotisivuillamme/Instagramissamme ja laita meille viestiä jos toivoisit meidän osallistuvan sinun tärkeään hetkeen.

Toteutamme kauneuspalveluitamme liikkuvasti siellä missä sinäkin olet. Jos olet kiinnostunut laittautumispaikasta meidän puolestamme, kysy lisää!

Tarkemmat hintakyselyt tapauskohtaisesti info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiharoita ja kampauksia

Toteutamme toiveestasi niin rennot laineet, kuin ihanan kiharapilven tai mieleisesi kampauksen. Tutustu töihimme kotisivuillamme/Instagramissa ja kerro meille toiveistasi!

Toteutamme kauneuspalveluitamme liikkuvasti siellä missä sinäkin olet. Jos olet kiinnostunut laittautumispaikasta meidän puolestamme, kysy lisää!

Tarkemmat hintakyselyt tapauskohtaisesti info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Stailauspalvelut

Tarjoamme stailauspalveluita lähtökohtaisesti tarjoamiemme kuvauspakettien yhteyteen, mutta autamme mielellämme sinua esim. juhlalookin luomisessa, vaikka tähän ei kuvausta yhdistyisikään.

ILMAISET PALVELUT KUVAUKSEN YHTEYDESSÄ
Oletko kiinnostunut lainaamaan kaunista raskausajan mekkoa odotuskuvaukseen tai yhdistämään asusteita (esim. koruja, hattuja) unelmiesi kuvaukseen? Kysy lisää tästä, tarjoamme mielellämme rekvisiittaa veloituksetta meiltä varattuja kuvauksia varten. Neuvomme myös mielellämme, jos pohdit esim. omien vaatevalintojen äärellä kuvauksen luonteeseen sopivaa asua.

EHOSTUSPALVELUT
Miltä kuulostaisi rennot kiharat/pikakampaus ja heleä kuvausehostus unelmiesi kuvaukseen yhdistettynä? Lainaamme mielellämme myös asusteita kuvaukseen.

STAILATTU KUVAUS ALUSTA LOPPUUN
Kerro meille ideastasi ja anna meidän antaa sille siivet! Toteutamme äärimmäisen mielellämme ns. muotista poikkeavia kuvauksia. Kerro rohkeasti mietteistäsi ja jätä loput meidän huoleksemme - toteutamme suunnittelun, ehostuksen, stailauksen ja kuvaukset alusta loppuun.

Pyydä lisäinfoa tai tarjousta sähköpostitse info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Missä toimitte?

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla (ja uudenmaan alueella), mutta liikumme tarvittaessa ympäri Suomen. Toteutamme palveluita keikkatyönä, liikumme sinun luoksesi. Jos toiveena on laittautumispaikka meidän puolesta, kysy tästä lisää! Yhteydenotot: info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Pidemmälle liikuttaessa hintaan lisätään kilometrikorvaukset 0,50€/km, kysy lisää!

Tutustu töihimme

Meikit, kampaukset, stailaus ja kuvat: Laura Pensasmäki/Lyreilia