Kauneus

Kauneuspalvelumme sinulle

Lyreilia tarjoaa meikkaus, kampaus ja stailauspalveluita, sekä mahdollisuuden yhdistää kauneus- ja valokuvauspalveluita samaan pakettiin, jolloin kaikki palvelut varmistuvat helposti yhdestä paikasta. Tutustu tarjontaamme ja aloitetaan suunnittelu yhdessä - räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti.

Kauneuden äärellä

Kiharoita ja kampauksia


“Kuvaukseen ja/tai juhlahetkeen on ihanaa yhdistää kampaus tai upeat kiharat. Toteutetaan kampaus toiveidesi mukaisesti tai jätä ideoiminen meidän huoleksi.”

01 / 03

Usein kysyttyä

Hääehostus 2021

Lähtökohtaisesti hääsesongin 2021 viikonloput ovat varattuna ainoastaan dokumentaariselle hääkuvaukselle ja suosittelemmekin kysymään isomman hääseurueen ehostuspaketteja muualta - annamme mielellämme suosituksia alan toimijoista. Jos toiveenasi on pienempi ehostustarve toteuttamamme hääkuvauksen yhteyteen, niin kysy ihmeessä lisää ja katsotaan asiaa tilanteen mukaan!

Pyydä lisätietoa/tarjousta yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse (info@lyreilia.fi) hääehostukseen muulle ajankohdalle.

Kuvausehostus (kuvauspakettiemme yhteyteen)

Tarjoamme kuluttajille omien kuvauspalveluidemme yhteyteen nopeita kuvausehostuksia (ei koske hääkuvauksia). Pyydä lisätietoa sähköpostitse info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Huomioithan, että hinnasto koskee ainoastaan omien kuvaustemme yhteydessä toteutettavia kuvausehostuksia ja ehostusten hinta lisätään aina kuvauspaketin hintaan.

Kevyt kuvausmeikki +40,00€
Kiharat/pikakampaus +40,00€
Kuvausehostus & kiharat/pikakampaus +70,00€

Hinnat sis. alv. 24%.

Jos olet kiinnostunut näyttävämmästä kuvausmeikistä tai -kampauksesta, niin pyydä tähän tarjousta! Tarjoamme morsiamille (ja sulhasille) meidän toteuttamiin potrettikuvauksiin tarkoitettua kuvausmeikkiä ja -kampausta pakettina, jos potretit halutaan ottaa erikseen jonain muuna päivänä kuin hääsesongin viikonloppuina (koskee You and I -pakettia). Tutustu alta myös stailauspalveluihimme.

Meikkauspalvelut

Tarjoamme meikkauspalveluita nopeista ehostuksista kokonaisvaltaisiin juhlameikkeihin. Asiakkaan tulee kokea olonsa omaksi meikissä ja tästä syystä keskustelemme aina tarkasti halutusta lopputuloksesta, sekä asiakkaan toiveista. Omaamme kokemusta niin nopeatempoisista hääaamuista, kuin juhla-, arki- ja kuvausmeikeistä. Tutustu töihimme kotisivuillamme/Instagramissamme ja laita meille viestiä jos toivoisit meidän osallistuvan sinun tärkeään hetkeen.

Toteutamme kauneuspalveluitamme liikkuvasti siellä missä sinäkin olet. Jos olet kiinnostunut laittautumispaikasta meidän puolestamme, kysy lisää!

Tarkemmat hintakyselyt tapauskohtaisesti info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiharoita ja kampauksia

Toteutamme toiveestasi niin rennot laineet, kuin ihanan kiharapilven tai mieleisesi kampauksen. Tutustu töihimme kotisivuillamme/Instagramissa ja kerro meille toiveistasi!

Toteutamme kauneuspalveluitamme liikkuvasti siellä missä sinäkin olet. Jos olet kiinnostunut laittautumispaikasta meidän puolestamme, kysy lisää!

Tarkemmat hintakyselyt tapauskohtaisesti info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Stailauspalvelut

Tarjoamme stailauspalveluita kuvauspakettien yhteyteen, lainaamme mielellämme rekvisiittaa unelmiesi kuvaushetkeen.

ILMAISET PALVELUT KUVAUKSEN YHTEYDESSÄ
Oletko kiinnostunut lainaamaan kaunista mekkoa tai yhdistämään asusteita (esim. koruja, hattuja) unelmiesi kuvaukseen? Kysy lisää tästä, tarjoamme mielellämme rekvisiittaa veloituksetta meiltä varattuja kuvauksia varten. Neuvomme myös mielellämme, jos pohdit esim. omien vaatevalintojen äärellä kuvauksen luonteeseen sopivaa asua.

EHOSTUSPALVELUT
Miltä kuulostaisi rennot kiharat/pikakampaus ja heleä kuvausehostus unelmiesi kuvaukseen yhdistettynä? Vinkki: Kampaukseen on ihana yhdistää kauttamme myös pantoja tai hiuskoristeita!

STAILATTU KUVAUS ALUSTA LOPPUUN
Kerro meille ideastasi ja anna meidän antaa sille siivet! Toteutamme äärimmäisen mielellämme ns. muotista poikkeavia kuvauksia. Kerro rohkeasti mietteistäsi ja jätä loput meidän huoleksemme - toteutamme suunnittelun, ehostuksen, stailauksen ja kuvaukset alusta loppuun.

Pyydä lisäinfoa tai tarjousta sähköpostitse info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Missä toimitte?

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla (ja uudenmaan alueella), mutta liikumme tarvittaessa ympäri Suomen. Toteutamme palveluita keikkatyönä, liikumme sinun luoksesi. Jos toiveena on laittautumispaikka meidän puolesta, kysy tästä lisää! Yhteydenotot: info@lyreilia.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Uudenmaan alueen ulkopuolelle liikuttaessa hintaan lisätään kilometrikorvaukset 0,50€/km, kysy lisää!

Tutustu töihimme

Meikit, kampaukset, stailaus ja kuvat: Laura Pensasmäki/Lyreilia