Uusi häämedia LYYLI - Bridal & Wedding

LYYLI - BRIDAL & WEDDING

LYYLI - Bridal & Wedding on Lyreilian tyttöjen Lauran & Nellin perustama häämedia, joka koostuu kaikille avoimesta sivustosta (lyyliwedding.fi), josta löydät inspiraatiota, vinkkejä ja apua matkalle kohti hääpäivää, sekä eri yrittäjien palveluita ja näkökulmia yleisesti häämaailmaan liittyen. LYYLI yhdistää samanhenkiset morsiamet, kuin yrittäjätkin ja haluaa tarjota vaihtoehtoisen tavan nauttia ajasta häiden ympärillä uuden konseptinsa kautta, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty.

Tavoitteenamme on tarjota morsiamille inspiraationlähteitä suoraan suomalaisten yrittäjien tarjoamana, sekä ihastua ja saavuttaa suoraan saatavilla olevia palveluita ja tuotteita. Tästä syystä yksi LYYLIN kulmakivistä on ollutkin alusta saakka kaiken esillä olevan sisällön (mm. kuvat, videot ja artikkelit) tuottaminen itse, jotta sisältö on helposti lähestyttävää ja kaikkien saatavilla.

OLISITKO SINÄ LYYLI-MORSIAN?

LYYLI on sivustona avoin kaikille, mutta jäsenmaksun kautta morsiamille avautuu oma yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden elää häitä ympäröivää aikaa ennennäkemättömällä tavalla. Jäsenyys avaa keskustelualustan, jossa samanhenkisillä morsiamilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa mietteitään, sekä saada myös suoraan hääyrittäjiltä vinkkejä ja apua.

Jotta häiden järjestäminen ei huipentuisi vain yhteen päivää, tarjoaa LYYLI jäsenilleen useita jäsentapahtumia ympäri vuoden. LYYLI järjestää tapahtumia muiden yrittäjien kanssa tarjoten mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia kokemuksia ja irtiottoja arjesta, jotta häiden järjestäminen ei jäisi mieleen stressaavana kokemuksena, vaan iloisena matkana kohti elämäsi yhtä ikimuistoisinta päivää.

Miltä kuulostaisi esim. yhteiset LYYLI -treenit personal trainerin kanssa, yhteinen brunssi häistä höpötellen, illanvietto kuohuvan parissa häämuotinäytöstä katsellen, sekä koko vuoden kruunaava yllätystapahtuma?

Pääset lukemaan lisää jäsenyydestä täältä.

SEURAA LYYLIÄ!

LYYLIN löydät myös sosiaalisesta mediasta, olemme mm. hyvin aktiivisia Instagramin puolella ja postaamme jatkuvasti uutta sisältöä. Jos jotain uutta tapahtuu, kerromme siitä varmasti heti Instagramissa!

INSTAGRAM: @LYYLIWEDDING