Jotain uutta -hääpodcast nyt kuunneltavissa!

JOTAIN UUTTA -HÄÄPODCAST

Jotain uutta on Lyreilian tytsyjen Lauran ja Nellin hääaiheinen podcast, jossa keskustellaan erittäin realistisella otteella Suomen hääskenestä, perehdytään tarkemmin vierailevien hääyrittäjien kanssa häämaailman koukeroihin, ratkotaan kuulijoiden kysymyksiä, sekä pidetään myös rehellisesti hauskaa ja hullutellaan.

Podcastia on lähdetty toteuttamaan sillä periaatteella, ettei kuuntelijan tarvitse välttämättä olla tuleva morsian, vaan podcast tarjoaa kaikille kuuntelijoilleen varmasti uusia näkökulmia. Häät itsessään ovat yllättävänkin monipuolinen, sekä myös suhteellisen huumoripainotteinen aihe. Jotain uutta -podcast on yhtä suorapuheinen ja räiskyvä, kuin allekirjoittaneet itsekin - räkänaurulta ja sekasorrolta ei valitettavasti tulla välttymään.

Tätä podcastia on siis helppo lähteä kuuntelemaan, vaikka häät eivät olisi itselle vielä kovin tuttu tai ajankohtainen asia.

KUUNTELE PODCASTIA

Jotain uutta -hääpodcast löytyy LYYLI - Bridal & Wedding -sivustolta, sekä pystyt kuuntelemaan sitä myös Soundcloudista.

SEURAA MEITÄ

Löydät Jotain uutta -hääpodcstin Instagramista nimellä @jotainuuttapodcast. Instagram -tilit ovat usein hyvin siloteltuja, mutta Jotain uutta -podcast haluaa tuoda sitä aitoa puolta esiin Instagramin kautta ja pääset kurkistamaan kulisseihin ei-niin-siloitellun sisällön kautta!